All of Wales and the Southwest - 15 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Tijdens deze reis bezoekt u alle hoogtepunten van Wales en het zuidwesten van Engeland! De reis begint in het prachtige zuidwesten van Engeland. Hier bezoekt u de bruisende steden Bristol en Bath, de betoverende natuurparken Exmoor en Dartmoor en de goudgele stranden van Cornwall. Van het zuidwesten van Engeland rijdt u naar Wales. Hier bezoekt u de steden Cardiff en Swansea, de prachtige natuurgebieden van het zuiden en rijdt u langs de meest indrukwekkende kustgebieden van Wales. Kortom, een prachtige, alomvattende reis!
4182

Dag 1


Aankomst. U rijdt naar Bournemouth. U verblijft twee nachten in Bournemouth
 

U overnacht in: Bournemouth

4182

Dag 2

U heeft vandaag de tijd het levendige Bournemouth, het chique Poole of het rustieke en historische Christchurch te bezoeken. Of u kiest ervoor naar Amesbury te rijden waar het wereldberoemde Stonehenge ligt.

 

U overnacht in: Bournemouth

3952

Dag 3


De kust tussen Swanage en Exmouth staat op de Werelderfgoedlijst en is uniek vanwege zijn geologie en landvorm. De stranden zijn een goede plaats om op jacht te gaan naar fossielen van 200 miljoen jaar oud. U verblijft één nacht in Torquay.

 

U overnacht in: Torquay

4186

Dag 4

Vanuit Torquay rijdt u naar het marktplaatsje Bodmin. Onderweg komt u door het Dartmoor National Park. Dit natuurgebied bestaat uit ongerept heidelandschap met massieve granieten heuvels. U verblijft twee nachten in St. Austell.

 

U overnacht in: St. Austell

4186

Dag 5

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een fantastisch gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.

 

U overnacht in: St. Austell

4183

Dag 6

Vandaag gaat de route vanuit St. Austell, door het fascinerende Bodmin Moor, langs de kust naar Barnstaple. Onderweg kunt uitwaaien aan één van Devon’s prachtige stranden. U verblijft één nacht in Barnstaple.

 

U overnacht in: Barnstaple

4181

Dag 7

U rijdt van Barnestaple naar Bristol en heeft de tijd om Bristol en de omgeving te ontdekken. Loop door de Old City en over de Clifton Suspension Bridge, geniet van de zeelucht bij de haven en laat u overdonderen door de schoonheid van Bristols Cathedral. U verblijft één nacht in Bristol.

 

U overnacht in: Bristol

4032

Dag 8


Na een korte tocht vanuit Bristol komt u aan in Cardiff, de hoofdstad van Wales. U heeft deze dag de tijd in Cardiff het magnifieke Cardiff Castle en het gigantische Millenium Stadion te verkennen. U verblijft één nacht in Cardiff.
 

U overnacht in: Cardiff

4033

Dag 9

De omgeving van Cardiff heeft een aantal prachtige kastelen en historisch interessante opgravingen. Via deze bezienswaardigheden rijdt u naar het Brecon Beacon National Park. U verblijft twee nachten in dit prachtige natuurgebied.

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

4033

Dag 10

Hele dag voor het Brecon Beacons National Park. Dit park heeft enkele indrukwekkende natuurwonderen. Spectaculaire watervallen, diepe grotten, wilde bergen en gletsermeren, ze zijn allemaal te vinden in dit fantastische natuurgebied.

 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

3953

Dag 11

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke midden in het Pembrokeshire Coast National Park. Onderweg kunt u ook de stad Swansea bezoeken. U verblijft één nacht in Pembroke.
 

U overnacht in: Pembroke

4035

Dag 12

Vanuit Pembroke rijdt u naar St. Davids, het kleinste stadje van Groot-Brittannië en bekend om zijn magnifieke Kathedraal. Via een prachtige kustroute, door het Pembrokeshire Coast National Park, rijdt u door naar Aberystwyth. U verblijft twee nachten in Aberstywyth.

 

U overnacht in: Aberystwyth

4035

Dag 13


Aberystwyth is een prima uitvalsbasis om het Snowdonia National Park te bezoeken. Het park biedt de mogelijkheid om te wandelen, vissen, bergbeklimmen of de alom aanwezig Keltische ruïnes te bezoeken.
 

U overnacht in: Aberystwyth

4037

Dag 14

Via het Italiaans aandoend plaatsje Portmeiron gaat de route naar het pittoreske plaatsje Caernarfon, met het mooiste kasteel van heel Wales. Vanuit Caernarfon rijdt u door naar het pittoreske marktplaastje Llangollen. U verblijft één nacht in Llangollen.

 

U overnacht in: Llangollen

Dag 15

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright