Good Food & Highlights Tour - 8 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Wist u dat u in Ierland heerlijk kunt eten?! Dit in combinatie met de eeuwenoude Ierse gastvrijheid en prachtige natuur laat deze 8-daagse rondreis u volop genieten van alles wat Ierland te bieden heeft. Van de zuidkust met zijn prachtige natuur en heerlijk visrestaurants rijdt u naar het westen en bezoekt u de Connemara en Galway, bekend om haar oesters. Uiteraard mag Dublin niet ontbreken en hier kunt u de laatste avond volop genieten van de Ierse Craic (gezelligheid en entertainment). 

3719

Dag 1

Aankomst in Ierland. Bezoek aan de stad Cork met als hoogtepunt de 'English Market'; een overdekte versmarkt waar alleen locale producten worden verkocht en waar u in het restaurant boven de markt direct kunt genieten van de diverse smaken van deze streekproducten! 

U overnacht in: Cork

4007

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de zuid- en zuidwest kust van Ierland met hoogtepunten als de Titanic Trail in Cobh en de pittoreske kustplaatsjes Kinsale en Clonakilty. Een lunch in een authentiek visrestaurant mag natuurlijk niet ontbreken en wij voorzien u volop in tips en adressen! Bantry staat bekend om haar mosselbanken en jaarlijks vindt hier Bantry Festival of Food plaats.

U overnacht in: Bantry

4007

Dag 3

Vandaag bezoekt u de schiereilanden Beara en Iveragh met o.a. de wereldberoemde Ring of Kerry. U rijdt langs prachtige kusten, door pittoreske dorpjes en kunt volop genieten van de adembenemende natuur van West Ierland. Lunchen doet u vanzelfsprekende in een typische Ierse Pub. Ook voor het diner zijn er diverse opties van 'Pub Grub' tot ' Fine Dining'.

U overnacht in: Bantry

3717

Dag 4

Vanuit Bantry rijdt u via Killarney naar het schiereiland Dingle. Hier kunt u een fantastische route rijden langs Keltische overblijfselen en spectaculaire kusten, de indrukwekkende Mount Brandon beklimmen, of slenteren langs de vissershaven en talloze souvenirsshops in Dingle. 's Avonds kunt u genieten van een diner en Ierse muziek in één van de vele restaurants en Ierse pubs.

U overnacht in: Dingle

3714

Dag 5

Vandaag passeert u de Shannon rivier en rijdt u langs de adembenemende Cliffs of Moher. Via het bizarre en mysterieuze gebied de Burren komt u in Galway. Deze bruisende stad is bekend vanwege 's werelds langst lopende Oester Festival; ieder jaar gehouden tijdens het laatste weekend van September.

U overnacht in: Galway

3714

Dag 6

Vanuit Galway kunt u vandaag de wereldberoemde Connemara bezoeken. Deze prachtige streek staat bekend om haar vele meren, idyllische stranden en ruige bergen. In de vele liefelijke dorpjes en stadjes die u passeert vindt u altijd wel een Ierse pub met een smakelijk 'Home cooked meal'! Ook 's avonds heeft u weer volop de keuze en kunt u optimaal genieten van de Ierse Graic.

U overnacht in: Galway

3715

Dag 7

Vanuit Galway rijdt u dwars door het land naar de oostkust. U passeert hierbij de ruïnes van het klooster Clonmacnoise aan de Shannon rivier; een plek die een bezoek meer dan waard is! U arriveert in Dublin en heeft de hele middag en avond om te genieten van de gastvrije sfeer van de Ierse hoofdstad. Een bezoek aan Temple Bar Area met zijn ontelbare pubs, restaurants, live shows etc. mag zeker niet ontbreken!

U overnacht in: Dublin

Dag 8

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright