Celtic Way West - 6 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Ontdek de betoverende westkust van Ierland! In 7 dagen reist u langs de adembenemende Cliffs of Moher, het mystieke gebied de Burren, de beroemde meren van Connemara en de  lieflijke natuur van Mayo. Kortom; een reis die u alles laat zien van deze meest indrukwekkende kust van Ierland! 

3980

Dag 1

Aankomst in Ierland. U rijdt naar het pittoreske dorpje Ballyvaughan, gelegen aan de baai van Galway.

U overnacht in: Ballyvaughan

3980

Dag 2

Vandaag heeft u een volle dag om het gebied de Burren te ontdekken. Met haar bijzondere landschap van leisteen en zeldzame flora en fauna is dit gebied een oase voor wandelaars. Een bezoek aan de wereldberoemde en duizelingwekkende Cliffs of Moher mag natuurlijk niet ontbreken!

U overnacht in: Ballyvaughan

3980

Dag 3

Via een landelijke route kunt u vandaag de Burren verder ontdekken en genieten van o.a. de Poulnabrone Dolmen, de Ailwee Caves en de Burren Centre. Afhankelijk van uw keuze kunt u vandaag of morgen ook een bezoek brengen aan de Aran Islands.

U overnacht in: Ballyvaughan

4005

Dag 4

Vanuit Ballyvaughan kunt u kiezen voor een dagtrip naar de Aran Islands of een rondrit door het wereldberoemde gebied Connemara. De dag eindigt in Westport alwaar u de komende drie nachten zult verblijven.

U overnacht in: Westport

4005

Dag 5

Vandaag kunt u de westkust van County Mayo ontdekken. U zult gegrepen worden door de prachtige kustlijn en verstilde achterlanden die allen nog onontdekt en ongerept zijn; dit is Ierland op z'n puurst! De dagtrip is te combineren met een bezoek aan de Connemara met haar indrukwekkende National Park.

U overnacht in: Westport

4005

Dag 6

Een dag om te genieten van de vele meren die County Mayo en Connemara rijk zijn. Vanuit Westport rijdt u via het Lough Cullin en Lough Conn naar Ballina. In de middag is er voldoende tijd om Lough Mask en Lough Corrib te ontdekken. Een perfecte dag voor liefhebbers van vissen, varen of heerlijk genieten op een terras met uitzicht over het water!

U overnacht in: Westport

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright