Most of Scotland - 12 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Voor wie Schotland beter wil leren kennen is deze rondreis uitermate geschikt. In 12 dagen maakt u kennis met de Schotse historie, cultuur en uiteraard de fantastische natuur. De steden Glasgow, Edinburgh, Inverness en Aberdeen laten u proeven van de rijke Schotse historie en cultuur. De rondritten over Isle of Skye, het graafschap Ross en Cromarty en de Cairngorms laten u genieten van de fabelachtige natuur en de met heide begroeide bergruggen.

3949

Dag 1

Aankomst in Schotland. U rijdt naar Glasgow. De rest van de dag en avond kunt u gebruiken om deze bruisende stad te ontdekken. U verblijft een nacht in een B&B in Glasgow.

 

U overnacht in: Glasgow

3950

Dag 2

U rijdt via de Trossachs, het schitterende natuurgebied in de zuidelijke Highlands, naar Fort William. Deze landelijke route voert u langs de Loch Lomond, Glen Coe en de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. U verblijft twee nachten in een B&B in Fort William
 

U overnacht in: Fort William

3950

Dag 3

Vandaag rijdt u de ‘Road to the Isles’ en gaat u via de ferry naar het Isle of Sky. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Op de terugweg kunt u het Eilean Donan Castle bezoeken.
 

U overnacht in: Fort William

4156

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. U heeft alle tijd om Loch Ness en Inverness te ontdekken. U verblijft drie nachten in een B&B in Inverness.

 

U overnacht in: Inverness

4156

Dag 5

Een prachtige rondrit door het graafschap Ross en Cromarty biedt u de mogelijkheid om de betoverende bergen en de glooiende, met heide begroeide heuvels te ontdekken. U komt door de plaatsje Tain, Lairg en Ullapool.

 

U overnacht in: Inverness

4156

Dag 6

De omgeving van Inverness heeft een aantal historische belangrijke en indrukwekkende bezienswaardigheden. De Clava Cairns tonen het leven van het prehistorische Schotland. De Culloden Battlefield is de plaats waar de laatste veldslag op de Britse eilanden werd gevochten en Fort George werd gebouwd om de Highlands onder controle te houden en is één van de beste 18e eeuwse forten in Groot-Brittannië.

 

U overnacht in: Inverness

4157

Dag 7

Vanuit Inverness rijdt u naar Aberdeen. U kunt er voor kiezen om door het whiskygebied de Speyside reizen of een kusttocht maken en genieten van de zilte zeelucht. U verblijft een nacht in een B&B in Aberdeen.

 

U overnacht in: Aberdeen regio

4155

Dag 8

Vanuit de kustplaats Aberdeen gaat u naar het hart van het Schotse binnenland. Via de schitterende kastelen, Drum, Crathes en Balmoral, rijdt u naar Pitlochry. U verblijft twee nachten in een B&B in Pitlochry.

 

U overnacht in: Pitlochry

4155

Dag 9

Vandaag kunt een tocht door de prachtige omgeving van Pitlochry maken, Glamis Castle bezoeken of de steden Perth en Dundee bezoeken.


 

U overnacht in: Pitlochry

103353

Dag 10

Vanuit Pitlochry rijdt u naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en één van de mooiste steden van Europa. Het imposante Edinburgh Castle, de groene Princes Street Garden stadstuinen en de Royal Mile wachten op uw bezoek. U verblijft twee nachten in een B&B in Edinburgh
 

U overnacht in: Regio Edinburgh

103353

Dag 11

U heeft de hele dag en avond om Edinburgh te bezoeken. U kunt niet alleen de standaard attracties bezoeken zoals het kasteel, maar ook één van de vele musea, wandelen in één van de parken of Arthur’s Seat beklimmen voor een schitterend uizicht over de stad.

 

U overnacht in: Regio Edinburgh

Dag 12

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright