Discover Wales - 8 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
De ideale kennismakingsreis met Wales! Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u alle hoogtepunten van Wales met o.a. de steden Cardiff en Swansea, de prachtige natuurgebieden Brecon Beacons, Pembrokeshire Coast en Snowdonia National Park en rijdt u langs de meest indrukwekkende kustgebieden van Wales.  

4032

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar Cardiff. U heeft in de avond de tijd in Cardiff het magnifieke Cardiff Castle en het gigantische Millenium Stadion te verkennen. 

 

U overnacht in: Cardiff

4033

Dag 2

U rijdt vandaag naar Merthyr Tydfil midden in de Rhonnda vallei, het voormalig koolwingebied van Wales. Ten noorden van Merthyr Tydfil ligt het het Brecon Baecons National Park. U heeft de mogelijkheid om de geschiedenis van de kolen- en ijzerindustrie te ontdekken of te genieten van het natuurschoon in het National Park. 
 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

4033

Dag 3

Een dag om te genieten van het Brecon Beacons National Park met haar spectaculaire watervallen en diepe grotten. Ook kunt u deze dag benutten om de zuidkust en de stad Swansea te ontdekken.

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

3953

Dag 4

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke midden in het Pembrokeshire Coast National Park. Onderweg kunt u ook de stad Swansea bezoeken. U verblijft twee nachten in Pembroke.
 

U overnacht in: Pembroke

3953

Dag 5

Een dag om het Gower schiereiland met zijn grijze leisteenrotsen, goudbruine stranden en schitterende uitzichten op de zee te ontdekken. U kunt flaneren langs de boulevard van het kustplaatsje Mumbles, een wandeling maken of één van de vele verborgen plekjes in dit gebied ontdekken.

U overnacht in: Pembroke

4035

Dag 6

Vanuit Pembroke rijdt u naar St. Davids, het kleinste stadje van Groot-Brittannië en bekend om zijn magnifieke Kathedraal. Via een prachtige kustroute, door het Pembrokeshire Coast National Park, rijdt u door naar Aberystwyth. U verblijft twee nachten in Aberstywyth.

 

U overnacht in: Aberystwyth

4035

Dag 7


Aberystwyth is een prima uitvalsbasis om het Snowdonia National Park te bezoeken. Het park biedt de mogelijkheid om te wandelen, vissen, bergbeklimmen of de alom aanwezig Keltische ruïnes te bezoeken.
 

U overnacht in: Aberystwyth

Dag 8

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright