Most of Wales - 12 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Tijdens deze 12-daagse reis doorkruist u eerst zuid Wales en bezoekt u de steden Cardiff en Swansea en de prachtige natuurparken Brecon Beacons en Pembrokeshire Coast. Via een prachtige kustroute rijdt u noordwaarts en heeft u ruimschoots de tijd om alle bezienswaardigheden zoals het Snowdonia National Park, het ongerepte Llyn schiereiland, het pittoreske plaatsje Caernarfon en de scenerieke Llangollen vallei te bezoeken.
4032

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar Cardiff. U heeft in de avond de tijd in Cardiff het magnifieke Cardiff Castle en het gigantische Millenium Stadion te verkennen. U verblijft één nacht in Cardiff.

 

U overnacht in: Cardiff

4033

Dag 2

De omgeving van Cardiff heeft een aantal pachtige kastelen en historisch interessante opgravingen. Via deze bezienswaardigheden rijdt u naar het Brecon Beacons National Park. U verblijft drie nachten in dit prachtige natuurgebied.

 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

4033

Dag 3

Hele dag voor het Brecon Beacons National Park. Dit park heeft enkele indrukwekkende natuurwonderen. Spectaculaire watervallen, diepe grotten, wilde bergen en gletsermeren, ze zijn allemaal te vinden in dit fantastische natuurgebied.

 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

4033

Dag 4

Vandaag kunt u nog een dag genieten van het Brecon Beacon National Park of kunt u een tocht maken via Merthyr Tydfill naar Swansea . Onderweg heeft u de gelegenheid om de koolmijngeschiedenis van het gebied te ontdekken door bijvoorbeeld af te dalen in een echte mijn. 
 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

3953

Dag 5

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke midden in het Pembrokeshire Coast National Park. Onderweg kunt u ook de stad Swansea bezoeken. U verblijft twee nachten in Pembroke.

U overnacht in: Pembroke

3953

Dag 6

Een dag om het Gower schiereiland met zijn grijze leisteenrotsen, goudbruine stranden en schitterende uitzichten op de zee te ontdekken. U kunt flaneren langs de boulevard van het kustplaatsje Mumbles, een wandeling maken of één van de vele verborgen plekjes in dit gebied ontdekken.
 

U overnacht in: Pembroke

4035

Dag 7

Vanuit Pembroke rijdt u naar St. Davids, het kleinste stadje van Groot-Brittannië en bekend om zijn magnifieke Kathedraal. Via een prachtige kustroute, door het Pembrokeshire Coast National Park, rijdt u door naar Aberystwyth. U verblijft twee nachten in Aberstywyth.

 

U overnacht in: Aberystwyth

4035

Dag 8

Aberystwyth is een prima uitvalsbasis om het Snowdonia National Park te bezoeken. Het park biedt de mogelijkheid om te wandelen, vissen, bergbeklimmen of de alom aanwezig Keltische ruïnes te bezoeken.

 

U overnacht in: Aberystwyth

4036

Dag 9

Via het Italiaans aandoend plaatsje Portmeiron en het ongerepte Ll?n schiereiland gaat de route naar het pittoreske plaatsje Caernarfon, met het mooiste kasteel van Wales. U verblijft één nacht in Caernafon.

 

U overnacht in: Caernarfon/Llandudno

4037

Dag 10

U rijdt vandaag door de prachtige kustplaastjes Conwy en Llandudno en uiteraard naar het marktplaatsje Llangollen in de scenerieke Llangollen vallei. U verblijft twee nachten in Llangollen.

 

U overnacht in: Llangollen

4037

Dag 11

Llangollen en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor leuke dagtochtjes. Ewloe Castle, Valle Crusis Abbey en Wrexham aquaduct zijn enkele van de vele bezienswaardigheden.

 

U overnacht in: Llangollen

Dag 12

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright