Thema reizen Cultuur, Eten & drinken etc!

--- DIRECT TE COMBINEREN MET OVERTOCHTEN + NAAR WENS AAN TE PASSEN! --- Klik op reis en ga naar 'meer informatie en boeken'. Pas reis aan (indien gewenst) en check beschikbaarheid. Kies datum, accommodatie type en aantal kamers en u ziet direct de totale prijs! Voeg een overtocht toe en u heeft direct een totaalpakket; makkelijker én voordeliger kan het niet!

--- INFO OVER REIS, SCHEMA EN ACCOMMODATIES? --- klik op reis en ga naar 'meer informatie en boeken'. U ziet dan diverse tabbladen met o.a. het dag-tot-dag schema en informatie over de accommodaties!

Normandie & Bretagne - 15 dagen

Normandie & Bretagne - 15 dagen

Pittoresk en indrukwekkend

Naar wens door u zelf of in overleg met ons aan te passen!
Deze fraaie rondreis  start in het ideaal gelegen Amiens in Picardie.
Hierna trekt u langs alle hoogtepunten van Normandie met o.a. het wereldberoemde Rouen en de kuststreken met haar indrukwekkende oorlogsverleden.
Vanuit Normandie reist u door naar Bretagne waar u betoverd zal worden door de dramatische kustlijnen, Keltische mystiek en culinaire rijkdommen. Kortom; een complete reis die bol staat van historisch besef, eeuwenoude tradities, culinaire schatten en overdonderende natuurschoonheid!

Meer informatie en boeken

Normandie en Picardie - 8 dagen

Normandie en Picardie - 8 dagen

Amiens, Rouen, Honfleur en meer...

Naar wens door u zelf of in overleg met ons aan te passen!
Deze 8-daagse rondreis start in het ideaal gelegen Amiens in Picardië en trekt hierna langs alle hoogtepunten van Normandië!
U passeert de liefelijke tuinen van Giverny, de prachtige vakwerkhuizen van Rouen en bezoekt de kuststreken met haar indrukwekkende oorlogsverleden. Deze reis vol overweldigende natuur, rijke cultuur en historische monumenten zal u zeker niet onberoerd laten!

Meer informatie en boeken

Eigenwijs Bretagne - 8 dagen

Eigenwijs Bretagne - 8 dagen

Bretagne - bijzonder Frankrijk

Naar wens door u zelf of in overleg met ons aan te passen!
Deze rondreis is er één voor de ware ontdekker!
De dramatische, wilde kustlijnen, Middeleeuwse plaatsjes en prachtige dikke bossen geven genoeg reden om van de gebaande paden af te wijken en op onderzoek uit te gaan.
Hier vindt u Keltische mystiek, eeuwenoude tradities en culinaire rijkdommen. Van het beroemde St Malo tot de minder bekende plaatsen als Quimper en Vannes tot de kustlijnen van Finistère en de Megalieten van Carnac, allen zullen zij u laten zien dat Bretagne meer te bieden heeft dan overheerlijke crêpes, cider en visspecialiteiten!

Meer informatie en boeken

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright