Specials Ierland - Ierland met bijzonder tintje

Hieronder drie van onze meest complete rondreizen & een overzicht van onze Specials; accommodaties waarmee u uw rondreis iets extra's kunt geven!

Lake & Sea Fishing Tour - 4 dagen

Lake & Sea Fishing Tour - 4 dagen

Snoekvissen en zeevissen in prachtig County Cork!

Ierland staat wereldwijd bekend als één van de beste plekken om te sportvissen, met zijn vele meren en vissoorten. Combineer dit met het prachtige landschap van County Cork en we hebben een winnende combinatie! Tijdens deze reis gaat u zowel snoekvissen als zeevissen en de nachten verblijft u in een gezellige B&B.

Meer informatie en boeken

Golf Hotel & Resort Tour - 3 dagen

Golf Hotels & Resorts - 3 dagen

Ierland; hét golfland bij uitstek!

Het rollende groene landschap van Ierland leent zich bij uitstek voor golf! Tijdens deze reis kunt u een bezoekje aan 'the Emerald Isle' combineren met het beoefenen van uw favoriete sport. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het u aan luxe en comfort niet ontbreekt, met een verblijf in een luxe hotel, vlakbij de golfbaan!

Meer informatie en boeken

Old World & Charm Tour - 5 dagen

Old World & Charm Tour - 5 dagen

Reis terug naar vervlogen tijden

Ierland is een land met een rijke historie, van de Kelten tot de Middeleeuwen en tot de dag van vandaag. Tijdens deze reis duikt u in dit verleden, met een verblijf in twee kasteelhotels, waarbij u zich in vervlogen tijden waant, en overdag tal van bezienswaardigheden die elk weer een eigen plekje innemen in Ierland's geschiedenis. 

Meer informatie en boeken

Go as you Please B&B Vouchers

Go as you Please B&B Vouchers

Vrijheid, blijheid én het gemak van vouchers

TravelIreland biedt u de unieke mogelijkheid om op geheel eigen wijze door Ierland te toeren. Ism B&B Ireland kunt u bij ons B&B overnachtingsvouchers aanschaffen welke u kunt inwisselen in meer dan 15.000 B&B's door heel Ierland. Na aanschaf krijgt u een link naar de website van B&B Ireland waarmee u alle aangesloten B&B's kunt bekijken en desgewenst vooraf kunt boeken. Ultieme vrijheid maar met het gemak van vooraf betaalde vouchers!

Meer informatie en boeken

Create-your-own Tour

Create-your-own Tour

Stel uw eigen reisschema samen, geheel naar uw wensen!

Heeft u speciale wensen? Een reisschema dat niet op website staat? Heeft uw reis een bijzonder thema? Of reist u met een groep en wilt u een offerte op maat? Wij kunnen alle reizen op aanvraag voor u samenstellen! Hiervoor stuurt u een mail naar info@travelireland.nl met daarin uw specifieke wensen, uw reisdata (of periode), uw reisgezelschap, de wensen mbt accommodaties en vervoer etc etc. Wij gaan dan graag aan de slag voor u!

Meer informatie en boeken

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright