Wilt u meer weten over onze accommodaties?

Bij TravelIreland kunt u de rondreizen naar Ierland boeken op basis van de volgende accommodatie types:

  • Mix: Hotels, Inns & B&B's (meest populair & aanrader!)
  • Hotel
  • Bed & Breakfast 
  • Zelf zoeken en boeken

Hieronder treft u een link naar de pagina waarop u meer informatie krijgt over deze accommodaties en treft u tevens diverse voorbeelden van accommodaties waarmee wij al jaren samenwerken:

                                                 Ierland Accommodaties =>

Uiteraard geldt dat wij altijd rekening kunnen houden met uw specifieke wensen. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@travelireland.nl.

Wilt u voor boeking uw accommodaties weten?

Dat kan! In dat geval kunt u ons per mail laten weten welke reis u wilt boeken. Wij sturen u dan een aanbieding met daarin het gewenste reisschema en een betaallink voor het bedrag van EUR 50,-. Na ontvangst van de betaling gaan we de accommodaties selecteren en sturen we u binnen 14 dagen een overzicht van de gekozen accommodaties*. Bij boeking wordt er vervolgens EUR 50,- op de totale reissom in mindering gebracht. Besluit u de reis niet te boeken dan ontvangt u geen restitutie. 
* Is er een accommodatie niet naar wens dan kunt u dit aangeven en zullen we een alternatief voorstellen. Dit doen we graag en kosteloos voor maximaal 2 keer.  Extra wijzigingen zijn in overleg en tegen een meerprijs.

 

              

 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright