Over TravelIreland

TravelIreland is een reisorganisatie die sinds 2004 gespecialiseerd is in op maat gemaakte reizen naar Ierland. TravelIreland is een onderdeel van CelticTours, een reisorganisatie die is opgericht door Linda Scheutjens en Maarten Lammers, die met hun passie voor Keltische landen en hun jarenlange ervaring in de reiswereld  anderen ook wilden laten genieten van deze prachtige bestemmingen!

Het streven van TravelIreland is om haar klanten de mogelijkheid te bieden zelf de ideale autorondreis samen te stellen en deze direct online naar eigen smaak te kunnen aanpassen en boeken. En hoewel de reizen online worden aangeboden staat TravelIreland bekend vanwege de persoonlijk service en begeleiding en de kracht om uw reis helemaal aan uw wensen aan te passen! Op deze manier biedt TravelIreland u `Best of Both Worlds`!

TravelIreland wordt gerund door Linda Scheutjens en haar team. Samen hebben zij een brok aan ervaring en kennis in de reiswereld en beschikken zij over een grote passie voor de bestemmingen! Daarnaast biedt TravelIreland sinds 2015 haar Ierse reizen ook aan op de Duitse markt via de website https://www.travelirland.de Hiervoor werken wij samen met Betti Keese, onze Duitse agent in Berlijn.

Wij wensen u veel plezier bij het samenstellen van uw ideale reis via www.travelireland.nl en horen het graag als wij u hierbij kunnen assisteren!

Met vriendelijke groet,

uw TravelIreland team!

      

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright