Op zondag staat - tussen 11:00 en 16:00 uur - de koffie voor u klaar. Bel of mail voor een afspraak!

PERSOONLIJK REISADVIES.  Om een voorproefje, ideeën of inspiratie te krijgen nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie op ons kantoor in Baarle Nassau!

Vanaf heden kunt voor iedere zondag  een afspraak maken voor een persoonlijke reisadvies. In Baarle Nassau (Noord-Brabant, net onder Breda op de Belgische grens) kunt u tussen 11:00 en 16:00 uur bij ons terecht met al uw persoonlijke vragen.

Er speelt een sfeerfilm op onze beamer en u  kunt een kijkje nemen in diverse naslagwerken van en fotoboeken over onze prachtige bestemmingen. Uiteraard staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en/of u een passend reisadvies te geven.

Een unieke kans om meer te weten te komen over Ierland, Schotland, Wales, Engeland, Normandië en Bretagne, het andere Spanje en Ijsland!

U bent van harte welkom!
Om de bezoeken goed te kunnen inplannen en voldoende tijd voor u te reserveren zijn de bezoeken uitsluitend op afspraak!

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen per e-mail via info@celtictours.nl of per telefoon via 013-519 64 74/ Int. + 31 13 519 64 74.

Locatie:

Ons gezellige kantoor is gelegen aan de Nieuwstraat 16A in het hartje van het bruisende en bijzondere Baarle Nassau, een gemeente waar 30 stukjes België en Nederland in elkaar verweven zijn en waar elke zondag alle winkels open zijn. (zie http://www.vvvbaarle.nl/over-baarle_1.html )

U vindt ons kantoor op de 1ste etage boven het VVV-kantoor; we delen dezelfde ingang.

Graag tot dan!

Maarten, Linda en Anja

 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright