Coastal Cork - 5 dagen.

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Een perfecte korte rondreis waarin u kennis maakt met de schoonheid van de Ierse zuidkust, met authentieke vissersdorpjes, luxueuze havens en tropische wonderen. U toert over de drie mooiste schiereilanden van Ierland, bezoekt de steden Cork en Killarney, het wereldberoemde Blarney Castle en de dramatische Rock of Cashel.

3719

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Cork. U verblijft twee nachten in een B&B in Cork. 

 

U overnacht in: Cork

3719

Dag 2

Vanuit Cork ontdekt u de binnenlanden van Ierland met mysterieuze bezienswaardigheden zoals de Rock of Cashel en de Athassel Priory. Vanuit hier rijdt u langs een gedeelte van de Zuid Kust dat bekend staat als één van de beroemdste Gaelic sprekende gebieden van Ierland. Via de haven van Cobh komt u terug in Cork.
 

U overnacht in: Cork

4007

Dag 3

U verlaat Cork en rijdt de prachtige kustroute langs de bekende vissers- en zeilstadjes Kinsale, Clonakilty en Baltimore naar het schiereiland Mizen Head. Na het schiereiland Mizen Head rijdt u verder naar het schiereiland Sheep’s Head met haar bijzondere charme. U verblijft twee nachten in Bantry, een prachtig resort aan de zee dat bekend staat om haar oesters en mosselen
 

U overnacht in: Bantry

4007

Dag 4

Vanuit Bantry rijdt u naar het schiereiland Beara, de verborgen parel van het zuidwesten met verrassende exotische planten in Glengariff en een kustroute die langs betoverende bergen en groene valleien met prehistorische stone circles, staande pilaren en oude tombes voert. U heeft ook de mogelijkheid om Killarney te bezoeken, toegangspoort tot het schiereiland Iveragh en de toeristische hoofdstad van Ierland.

 

U overnacht in: Bantry

0

Dag 5

Terugreis
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright