Eastern Adventures - 6 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Deze rondreis biedt de ideale mix van cultuur, historie, Iers erfgoed en overweldigende natuur! Met een bezoek aan de steden Dublin, Kilkenny, Wexford en Waterford, zult u de Ierse geschiedenis en cultuur leren kennen als geen ander, terwijl rondritten door de Wicklow Mountains en langs de zuid- en zuidoost kust van Ierland u versteld zullen doen staan van de diversiteit van de natuur in deze gebieden. U verkent daarnaast de binnenlanden met haar mysterieuze ruïnes. Al met al een perfecte introductie tot al het moois dat oost Ierland te bieden heeft. 
3715

Dag 1

Aankomst in Dublin. U verblijft twee nachten in een B&B in Dublin.

 

U overnacht in: Dublin

3715

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route door de Wicklow Mountains. Dit gebied staat bekend om haar prachtige natuur, met liefelijke valleien, stoere bergen en uitdagende Gaps. In het hart van dit gebied bevindt zich ook één van de meest belangrijke bezienswaardigheden van Ierland; Glendalough. In een vallei omgeven door dichte bossen, en op een locatie tussen twee donkere en mysterieuze meren, ligt deze oude vestiging van Monniken.

 

U overnacht in: Dublin

3716

Dag 3

Vanuit Dublin rijdt u naar Kilkenny. Hier heeft u voldoende tijd om alle bezienswaardigheden van dit Middeleeuws stadje te ontdekken zoals haar beroemde en majestueuze Kilkenny Castle, de Middeleeuwse St Canice Kathedraal en de whisky brouwerij van Smithwick uit 1710. U verblijft drie nachten in een B&B in Kilkenny.
 

U overnacht in: Kilkenny

3716

Dag 4

Vanuit Kilkenny ontdekt u de binnenlanden van Ierland, met haar mysterieuze bezienswaardigheden zoals Kells Priory, de Rock of Cashel en Athassel Priory. Vanuit hier rijdt u een gedeelte van de Zuidkust, dat bekend staat als één van de beroemdste gebieden in Ierland waar Gealic wordt gesproken.

 

U overnacht in: Kilkenny

3716

Dag 5

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Zuidoost kust van Ierland. In Waterford kunt het wereldberoemde Crystal fabriek uit 1783 bezoeken. Andere bezienswaardigheden van vandaag zijn het Duncannon Fort, het schiereiland Hook Head en het Nationale 1798 Rebellion Centre bij Enniscorthy.

 

U overnacht in: Kilkenny

Dag 6

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright