Irish Whiskey & Beer - 5 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Bent u een liefhebber van een goed glas Ierse whiskey of een pint Guinness? Dan is dit dé ideale reis voor u! In 5 dagen bezoekt u de meest bekende distilleerderijen en brouwerijen van Ierland. Uiteraard heeft u ook voldoende tijd om te genieten van de bezienswaardigheden op de route en hebben we speciaal voor deze reis accommodaties geselecteerd die op loopafstand liggen van de gezellige, traditionele Ierse pubs en heerlijke gastronomische restaurants.
3715

Dag 1

Aankomst in Dublin. In het hart van de hoofdstad bezoekt u de meest bekende Whiskey distilleerderij van het land; Old Jameson Distillery. Uiteraard mag een bezoek aan de Guinness fabrieken niet ontbreken. Via een bezoek aan de Guinness Storehouse leert u alles over dit wereldberoemde Ierse drankje!. U verblijft één nacht in Dublin.
 

U overnacht in: Dublin

3716

Dag 2

U reist vervolgens zuidwaarts en voordat u in Kilkenny aankomt, brengt u een bezoek aan de Brewing Company in Carlow. In Kilkenny kunt u de Smithwick's Brewery (Smithwicks St. Francis' Abbey) bezoeken. Deze brouwerij ligt midden in het centrum van Kilkenny en is een ideaal startpunt voor een geslaagde avond. U verblijft  één nacht in Kilkenny.
 

U overnacht in: Kilkenny

3719

Dag 3

In de ochtend reist u naar  Midleton waar u de enige distilleerderij vindt waar nog de traditionele ‘pure pot-still’ whiskey wordt gemaakt. ’s Avonds kunt u genieten van het gastronomische en gezellige Cork. U verblijft één nacht in Cork.
 

U overnacht in: Cork

3750

Dag 4

Van Cork reist u noordwaarts naar Tullamore met het Dew Heritage Centre; een informatiecentrum over de beroemde Ierse whiskey; Tullamore Dew. Ook kunt u een rondleiding nemen in Locke’s Distillery in het nabij gelegen Kilbeggan . U verblijft één nacht in Tullamore.

 

U overnacht in: Tullamore

Dag 5

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright