Hidden Ireland - 8 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Als u op zoek bent naar een speciale rondreis, waarbij u de 'hidden gems' van Ierland ontdekt, dan is dit echt iets voor u! Speciaal samengesteld voor degenen die van natuur en rust houden, maar nog steeds een goede indruk willen krijgen van al datgene het zuidwesten en westen van Ierland te bieden heeft.

4141

Dag 1

Aankomst in Ierland. U rijdt naar Lauragh (Schiereiland Beara). U verblijft twee nachten in een B&B in Lauragh.

 

U overnacht in: Lauragh

4141

Dag 2

Vandaag ontdekt u het schiereiland Beara; de verborgen parel van het Zuidwesten met verrassende exotische planten in Glengariff en een kustroute die langs betoverende bergen en groene valleien met prehistorische stone circles, staande pilaren en oude tombes voert.

 

U overnacht in: Lauragh

4366

Dag 3

Natuurlijk gaat u ook de wereldberoemde “Ring of Kerry” over het schiereiland Iveragh rijden. Maar naast de standaard bezienswaardigheden zult u ook een aantal speciale en onontdekte plekjes ontdekken zoals het verborgen en betoverende Curragh Meer. U verblijft in een B&B halverwege de “Ring of Kerry”, in het pittoreske havendorpje Portmagee. Vanuit hier kunt het aangrenzende Valentia eiland of de Skellig Experience bezoeken.
 

U overnacht in: Ring of Kerry (kop)

3718

Dag 4

Gedurende de ochtend kunt u een boottocht maken naar de mysterieuze Skellig eilanden, ooit bewoond door een groep monniken en nu een Werelderfgoed. U verlaat het schiereiland Iveragh via de Ballaghisheen Pass, een smalle bergpas die dwars over het schiereiland voert en waar vandaan u spectaculaire uitzichten heeft. U verblijft twee nachten in een B&B in Killarney.

 

U overnacht in: Killarney

3718

Dag 5

Een dag om al het moois van het schiereiland van Dingle te ontdekken. Zo kunt u heerlijk flaneren langs de pittoreske vissershaven en de vele souvenirwinkels van Dingle, de spectaculaire Slea Head route rijden, met magnifieke uitzichten en vele prehistorische en Keltische overblijfselen of een boottocht maken op zoek naar de dolfijn Funghi, die al jaren in de Baai van Dingle ‘woont’.

 

U overnacht in: Killarney

3980

Dag 6

Vanuit Killarney steekt u per ferry de Shannon Rivier over en bezoekt u de spectaculaire Cliffs of Moher.  Vanuit hier rijdt u een mooie route door het fascinerende landschap van leisteen, genaamd de Burren. Aan het einde van de route arriveert in Ballyvaughan. U verblijft twee nachten in een B&B in Ballyvaughan.

 

U overnacht in: Ballyvaughan

3980

Dag 7

Vandaag rijdt u een betoverende route door de Connemara. Dit gebied staat bekend om haar sprookjesachtige meren en mysterieuze landschappen. De route voert u langs het wereldberoemde Nationale Park, de indrukwekkende Twelve Bens en het fotogenieke stadje Cong.

 

U overnacht in: Ballyvaughan

Dag 8

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright