Celtic Way South - 7 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Onze meest populaire rondreis, de Celtic Way South, geeft u een fantastische indruk van alles wat het zuidwesten van Ierland te bieden heeft! Tijdens deze rondreis zult u genieten van de meest indrukwekkende natuur en cultuur en bezoekt u vele hoogtepunten zoals de ‘Ring Of Kerry’, het schiereiland Dingle, de Burren en de Connemara. Een perfecte kennismaking!
3718

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Killarney. U verblijft twee nachten in een B&B in Killarney.

U overnacht in: Killarney

3718

Dag 2

Vandaag rijdt u de wereldberoemde ‘Ring of Kerry’ over het schiereiland Iveragh. De vele bezienswaardigheden zoals het Kerry Bog Museum, het Staigue Fort, het Derrynane House en de  Skellig Eilanden zullen van deze rit een onvergetelijke ervaring  maken

 

U overnacht in: Killarney

3717

Dag 3

U bezoekt Killarney met haar Nationale Park en vele mooie meren, het Muckross House, de Kathedraal van St. Mary’s  en het Hongersnood Memorial. In de middag verlaat u Killarney en rijdt u naar het schiereiland Dingle. U verblijft twee nachten in een B&B het charmante vissersdorpje Dingle.

 

U overnacht in: Dingle

3717

Dag 4

Een dag om al het moois van het schiereiland van Dingle te ontdekken. Zo kunt u heerlijk flaneren langs de pittoreske vissershaven en de vele souvenirwinkels van Dingle, de spectaculaire Slea Head route rijden, met magnifieke uitzichten en vele prehistorische en Keltische overblijfselen of een boottocht maken op zoek naar de dolfijn Funghi, die al jaren in de Baai van Dingle ‘woont’.

 

U overnacht in: Dingle

3980

Dag 5

Vanuit Dingle steekt u per ferry de Shannon Rivier over en bezoekt u de spectaculaire Cliffs of Moher.  Vanuit hier rijdt u een mooie route door het fascinerende landschap van leisteen, genaamd de Burren. Aan het einde van de route arriveert in Ballyvaughan. U verblijft twee nachten in een B&B in Ballyvaughan.

 

U overnacht in: Ballyvaughan

3980

Dag 6

Vandaag rijdt u een betoverende route door de Connemara. Dit gebied staat bekend om haar sprookjesachtige meren en mysterieuze landschappen. De route voert u langs het wereldberoemde Nationale Park, de indrukwekkende Twelve Bens en het fotogenieke stadje Cong.

 

U overnacht in: Ballyvaughan

0

Dag 7

Terugreis
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright