Ultimate Ulster - 6 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Altijd al eens Noord-Ierland willen bezoeken? Deze 6-daagse rondreis laat u alle hoogtepunten van het noorden zien inclusief de bruisende stad Belfast, de betoverende Mourne Mountains en oostkust, de dramatische noordkust met haar wereldberoemde steenformatie “Giant’s Causeway” en de historische stad (London)Derry.
3713

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Belfast. U verblijft drie nachten in een B&B in Belfast.
 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Oostkust en door de Mourne Mountains. Vanuit Belfast rijdt u naar kustplaats Bangor en doorkruist u het schiereiland Ards. De toeristische route zuidwaarts van Newcastle naar Newry is de meest memorabele reis in County Down. Vanuit hier doorkruist u de Mourne Mountains, een bijzonder landschap van grijs graniet en gele begroeiing.
 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 3

Een hele dag om Belfast en omgeving te ontdekken. U kunt een Black-taxi tour nemen waarbij u langs de protestanten en christelijke wijken rijdt en waar de muurschilderingen herinneren aan Belfast’s donkere dagen.  Ook kunt u het Belfast Castle en de Queen’s University bezoeken en een kijkje nemen bij het Laganside Project, een ambitieus plan wat gedeelte al is uitgevoerd en wat is geïntroduceerd om het centrum van Belfast te moderniseren.

 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3711

Dag 4

Vanuit Belfast gaat u naar de Noordkust en rijdt u de spectaculaire kustroute met wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de mysterieuze steenformatie “Giant’s Causeway”, de uitdagende Carrick-a-Rede Rope Bridge, Bushmills Distillery en Dunseverick Castle. Vanuit hier rijdt u naar Derry. U verblijft drie nachten in een B&B in Derry
 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 5

Een hele dag om Derry te ontdekken. Met bezienswaardigheden zoals de Derry City Walls, de Tower Museum, de Bogside Murals, de Free Derry Corner en het Bloody Sunday Memorial, biedt Derry een volledig overzicht van de bewogen Noord Ierse geschiedenis.
 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 6

Vandaag maakt u een dagtrip naar het Ulster American Folk Park – het beste museum van Ierland-, het gebied rondom Enniskillen met haar liefelijke meren en County Donegal, bekend om het ruige en onaangetaste landschap.

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 7

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright