Best of the Southwest - 7 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Geniet van het prachtige zuidwesten van Engeland! U bezoekt de bruisende steden Bristol en Bath, de betoverende natuurparken Exmoor en Dartmoor en de goudgele stranden van Cornwall. Dit paradijselijke stukje Engeland biedt u een ideale combinatie van (pre)historische monumenten, moderne architectuur, spectaculaire uitzichten en verrassende culinaire hoogstandjes.

4181

Dag 1

Aankomst in Zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft één nacht in een B&B in Bristol

 

U overnacht in: Bristol

4183

Dag 2

Via het elegante, mondaine stadje Bath gaat u naar het lieflijke, groene Exmoor National Park. Ideaal voor wandelaars en vogelspotters. U overnacht in een B&B in Barnstaple aan de rand van het National Park.

 

U overnacht in: Barnstaple

4186

Dag 3

De route gaat vandaag langs de kust en door Bodmin Moor naar het plaatsje Bodmin. De Bodmin Moor is één van de wildste en meest aparte natuurgebieden van Cornwall. U verblijft twee nachten in een B&B in St. Austell.

 

U overnacht in: St. Austell

4186

Dag 4

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een prachtig gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.

 

U overnacht in: St. Austell

3952

Dag 5

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de bruisende havenstad Plymouth en rijdt u langs de buitenste rand van het Dartmoor National Park. U verblijft twee nachten in een B&B in Torquay

 

U overnacht in: Torquay

3952

Dag 6

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth.
 
 

U overnacht in: Torquay

Dag 7

Terugreis
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright