ccccc

Reisschema: 3x Regio Bristol, 3x Regio Newquay, 3 x Regio Torquay

Schema kan niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of the Southwest => https://www.celtictours.nl/engeland-rondreizen/most-of-the-southwest

680514

Dag 1

Aankomst in zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. 

U overnacht in: Regio Bristol

680514

Dag 2

Een volle dag om Bristol en omgeving te verkennen! Bezoek het indrukwekkende 19e eeuwse stoomschip SS Great-Britain, geniet van het uitzicht dat u heeft vanaf de Clifton Suspension Bridge, ruik de zilte zeelucht in de haven en laat u verassen door de schoonheid van Bristol Cathedral. 

U overnacht in: Regio Bristol

680514

Dag 3

Via het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische baden, rijdt u naar het Exmoor National Park. Een afwisselend landschap van heide, bossen en valleien maakt dit park tot een waar wandelparadijs.

U overnacht in: Regio Bristol

680515

Dag 4

Via het Exmoor National Park rijdt u langs de grillige kustlijn van Noord-Devon naar het graafschap Cornwall, waar de overblijfselen van de Keltische cultuur overal zichtbaar zijn. U komt door het natuurgebied Bodmin Moor, een heidelandschap met granieten rotsen die het gebied een mysterieuze uitstraling geven. 

U overnacht in: Regio Newquay

680515

Dag 5

Vandaag kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een fantastisch gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden. Onderweg komt u langs verschillende stadjes, elk met hun eigen charme. 

U overnacht in: Regio Newquay

680515

Dag 6

Vandaag kunt u Bodmin en omgeving verder verkennen. Bezoek het 12e eeuwse Restormel Castle, geniet van exotische bloemen in de botanische tuinen van het Eden Project of boek een rondleiding in de prijswinnende Camel Valley wijngaarden.

U overnacht in: Regio Newquay

680516

Dag 7

Vanuit Cornwall rijdt u naar Torquay in Devon. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de bruisende havenstad Plymouth. 

U overnacht in: Regio Torquay

680516

Dag 8

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth.

U overnacht in: Regio Torquay

680516

Dag 9

Bezoek vandaad de kust tussen Exmouth en Swanage. Deze staat bekend als de Jurassic Coast vanwege de vele fossielen die er te vinden zijn. Het staat op dan ook niet voor niks op de Werelderfgoedlijst. 

U overnacht in: Regio Torquay

Dag 10

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright