Most of the Southwest - 12 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Deze 12-daagse reis biedt alles wat het zuidwesten van Engeland te bieden heeft. U bezoekt de levendige steden Bristol, Plymouth en Bournemouth, komt geheel tot rust in de prachtige natuurparken van Exmoor en Dartmoor en kunt een wandeling maken langs de Jurassic Coast of één van de vele uitgestrekte stranden van Devon of Cornwall. Kortom, deze reis laat u kennismaken met het rijke leven en de verborgen plekjes van het zuidwesten van Engeland.
4181

Dag 1

Aankomst in Zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft twee nachten in een B&B in Bristol

 

U overnacht in: Bristol

4181

Dag 2

Vandaag heeft u de tijd om Bristol en de omgeving te ontdekken. Loop door de Old City en over de Clifton Suspension Bridge, geniet van de zeelucht bij de haven en laat u overdonderen door de schoonheid van Bristols Cathedral.

 

U overnacht in: Bristol

4183

Dag 3

Via het elegante, mondaine stadje Bath gaat u naar het lieflijke, groene Exmoor National Park. Ideaal voor wandelaars en vogelspotters. U verblijft twee nachten in een B&B in Barnstaple aan de rand van het National Park.

 

U overnacht in: Barnstaple

4183

Dag 4

Geniet vandaag van de omgeving van Barnstaple. Zowel het Exmoor National Park, als de prachtige en grille kustlijn van de Noord-Devon liggen op een half uurtje rijden.


 

U overnacht in: Barnstaple

4186

Dag 5

De route gaat vandaag langs de kust en door Bodmin Moor naar het plaatsje Bodmin. De Bodmin Moor is één van de wildste en meest aparte natuurgebieden van Cornwall. U verblijft drie nachten in een B&B in St. Austell.

 

U overnacht in: St. Austell

4186

Dag 6

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een fantastisch gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.

 

U overnacht in: St. Austell

4186

Dag 7

Vandaag kunt u op uw gemak rondkijken in Bodmin en omgeving. Bezoek het Restormel Castle, de Eden Project botanische tuinen of boek een rondleiding in de prijswinnende Camel Valley wijngaarden.

 

U overnacht in: St. Austell

3952

Dag 8

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de bruisende havenstad Plymouth en rijdt u langs de buitenste rand van het Dartmoor National Park. U verblijft twee nachten in een B&B in Torquay

 

U overnacht in: Torquay

3952

Dag 9

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth.

 

U overnacht in: Torquay

4182

Dag 10

De kust tussen Exmouth en Swanage staat op de Werelderfgoedlijst en is uniek vanwege zijn geologie en landvorm. De stranden zijn een goede plaats om op jacht te gaan naar fossielen van 200 miljoen jaar oud. U verblijft twee nachten in een B&B in Bournemouth

 

U overnacht in: Bournemouth

4182

Dag 11

Vandaag heeft u de tijd het levendige Bournemouth, het chique Poole of het rustieke en historische Christchurch te bezoeken. Of u kiest ervoor naar Amesbury te rijden waar het wereldberoemde Stonehenge ligt.

 

U overnacht in: Bournemouth

Dag 12

Terugreis
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright