Southern England - 5 dagen

Reisschema: 1x Royal Tunbridge Wells, 1x Portsmouth, 1x Brighton, 1x Hastings

Hoogtepunten: Canterbury Cathedral, het platteland van Kent, South Downs National Park, Brighton Pier, Royal Pavilion, Hastings Castle

4195

Dag 1

Na aankomst in Dover rijdt u naar de stad Canterbury, bekend vanwege het Middeleeuwse karakter van de binnenstad en de wereldberoemde Kathedraal. Via het liefelijke platteland van Kent met weelderige tuinen rijdt u naar Royal Tunbridge Wells waar u zult overnachten.

U overnacht in: Royal Tunbridge Wells

20003

Dag 2

Vanuit Kent rijdt u dwars door Sussex waarbij u talloze charmante en typisch Engelse dorpjes passeert. U doorkruist het South Downs National Park, waar u eventueel een wandeling kunt maken, en arriveert in de havenstad Portsmouth, één van de thuishavens van de Royal Navy.

U overnacht in: Portsmouth

4207

Dag 3

U toert via de zuidkust van Engeland weer in oostelijke richting waarbij u vele interessante kustplaatsjes kunt bezoeken en kunt genieten van de beste en originele Engelse 'Fish & Chips'! Via de uitlopers van het South Downs National Park komt u in de populairste badplaats van Groot-Brittannië, Brighton, bekend vanwege de Pier en het Royal Pavilion.

U overnacht in: Brighton

4194

Dag 4

Vanuit Brighton rijdt u verder langs de zonnige zuidkust en komt u in de kustplaats Hastings, bekend vanwege de 'Slag om Hastings' uit 1066 waarbij Willem de Veroveraar met 7000 man voet aan wal zette en de laatste Saksische koning versloeg. Tegenwoordig staat op die plek de nederzetting Battle.

 

U overnacht in: Hastings

Dag 5

Vanuit Dover of Folkestone keert u per overtocht of via de treintunnel weer huiswaarts.

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright