All of Ireland - 15 dagen

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties (scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types):

  • Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt)
  • ​Hotel (incl. ontbijt)
  • Bed & Breakfast (incl. onbtijt)
  • Zelf zoeken & boeken (indien van toepassing)

Mix: Hotels, Inns en B&B's

De Mix-accommodaties is een unieke optie die alleen TravelIreland u biedt en is veruit het meest populair bij onze klanten! Waneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in Hotels, Inns en B&B's. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis een nog betere kennismaking met Ierland worden!

Naast de hieronder beschreven B&B's en Hotels zult u bij deze optie ook in een Inn verblijven. Inns zijn redelijk kleinschalige 2* á 3* accommodaties die zich kenmerken doordat er ook een Pub/restaurant aanwezig is. Dit zijn vaak hele charmante en karakteristieke pubs waar ook de 'locals' samenkomen voor een drankje en u zich dus helemaal in het Ierse leven kunt onderdompelen. De Inns zijn meestal in het centrum gelegen maar kunnen ook aan een doorgaand plattelands weggetje liggen (een zgn. Country Inn) waarbij ze nog steeds de functie van dorpsherberg vervullen. In de meeste pubs serveert men Pub-Food; eenvoudige maar prima maaltijden tegen relatief lage prijzen. De afgelopen jaren is de kwaliteit van dergelijke menu's enorm gestegen en zijn er steeds meer pubs en Inns met Award Winning keukens!
Enkele voorbeelden van Inns waarmee wij samenwerken:
Ballyvaughan: Wild Atlantic Lodge
Cork: Muskerry Arms
Derry: Iona Inn

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijvoorbeeld geen B&B aanwezig is, en in de volgende plaats geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Uiteraard doen wij ons uiterste best de mix van accommodaties zo levendig en eerlijk mogelijk te verdelen zodat u de drie types optimaal kunt ervaren. Ontbijt is altijd inbegrepen en de kamers zijn altijd en-suite (met eigen badkamer en toilet). Een hele leuke en afwisseldende optie en zeker een aanrader!

Mix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B's

Hotel

De hotels waar TravelIreland mee werkt zijn altijd van 3* en 4* niveau. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig country hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Qua uitrusting en comfort doen de kleinere hotels echter niet onder voor de grotere hotels. Zo kan het dus zijn dat u de ene nacht in een hotel van een grote hotelketen verblijft en de volgende nacht in een kleinschalig, 'family-run' country hotel. 

De hotels worden altijd geboekt obv En-suite kamers (kamers met eigen badkamer en toilet) en inclusief ontbijt. Daarnaast beschikken de meeste hotels over alle moderne voorzieningen zoals TV, Koffie-en thee faciliteiten, toiletartikelen, haardroger en (gratis) Wifi. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Dublin: Tara Towers Hotel
Cork: Ambassador Hotel
Galway: The Connacht Hotel
Kilkenny: Hotel Kilkenny

Ook voor de hotels geldt dat wij deze op maat inkopen en dat u eventuele wensen met betrekking tot uw accommodaties kunt doorgeven bij boeking! 

HotelHotelHotelHotelHotel

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties (scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types):

  • Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt)
  • ​Hotel (incl. ontbijt)
  • Bed & Breakfast (incl. onbtijt)
  • Zelf zoeken & boeken (indien van toepassing)

Mix: Hotels, Inss en B&B's

Indien u tijdens uw rondreis kiest voor de unieke optie welke Celtic Tours u biedt, de zgn. Mix-accommodaties overnacht u afwisselend tijdens uw rondreis in B&B's, hotels en Inns.

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijv. geen hotel aanwezig is, en in de volgende plaats bijvoorbeeld geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Indien er meerdere nachten worden doorgebracht in één plaats, verblijft u deze nachten normaliter in dezelfde accommodatie.
Ontbijt is bij deze mix-optie inbegrepen (óók in de hotels).

Uiteraard zullen wij trachten de mix zo levendig en eerlijk mogelijk vast te stellen.

Een hele leuke en afwisseldende optie!


 

Mix accommodatieMix accommodatieMix accommodatieMix accommodatieMix accommodatie

Hotel

De hotels waar Celtic Tours gebruik van maakt, zijn van goede middenklasse; *** en **** niveau. De grootte van de hotels kan zeer varieren (in dorpen zijn nu eenmaal niet altijd grote hotels), maar qua uitrusting en comfort doen deze niet onder voor de grotere hotels.
Verzorging is op basis van logies.
 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid of naar hun beoordeling op TripAdvisor en kunt u een kijkje nemen!)

Canterbury: Agnes hotel

Stonehenge/Salisbury regio: Cathedral Hotel

Lake district: The Lodge in the Vale

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen; mochten deze niet beschikbaar meer zijn, of overnacht u in een andere plaats kunt u er uiteraard van verzekerd zijn dat de kwaliteit minimaal gelijk is!

HotelsHotelsHotelsHotelsHotels

Bed & Breakfast

Een Bed & Breakfast (B&B) is een ideale accommodatie om tijdens uw (rond)reis in Engeland te verblijven.

De B&B's waar Celtic Tours mee samenwerkt onderscheiden zich door die typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort, en zijn in bijna alle gevallen persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd.

Ze zijn meestal redelijk kleinschalig (tussen de 4 en 8 kamers), maar compleet ingericht. U wordt normaliter hartelijk ontvangen door de dame of heer des huizes, die u uiteraard wel, indien door u gewenst, u uw ruimte en privacy gunt. Mocht u echter vragen hebben over de accommodatie of bijv. over de omgeving zijn ze meestal nooit ver weg.

De kamers zijn compleet ingericht, met eigen douche en toilet op de kamer. Vaak zijn er eigen koffie- en thee faciliteiten op de kamer, en kan er een TV aanwezig zijn.

In Engeland zijn er ook veel B&B's die zich hotel noemen; meestal komt dat doordat ze een licentie hebben om een drankje te schenken aan hun gasten indien gewenst. Deze hotels zijn ook kleinschalig en hebben dezelfde kwaliteit als B&B's. Celtic Tours schaart deze accommodaties ook onder de noemer B&B.
Ontbijt is bij deze accommodatievorm inbegrepen.

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij al jaren samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Barnstaple: Sunnymead

Cardiff: Guesthouse 100

Cambridge: The Brambles

Yorkshire Dales: Hilltop House

Lake district: Salisbury guesthouse

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen; mochten deze niet beschikbaar meer zijn, of overnacht u in een andere plaats kunt u er uiteraard van verzekerd zijn dat de kwaliteit minimaal gelijk is! 

Bed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & Breakfasts

Bed & Breakfast

Een Bed & Breakfast* is dé ideale accommodatie om tijdens uw rondreis het échte Ierland te leren kennen! B&B's worden altijd gerund door de eigenaren zelf en zij doen dit met trots, liefde en toewijding. Door het persoonlijke contact krijgt u een unieke inkijk in het Ierse leven en bent u verzekerd van een brok aan locale kennis en Ierse gastvrijheid!

TravelIreland werkt samen met 3* en 4* B&B's, die zich onderscheiden door de typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort. In bijna alle gevallen zijn de B&B's persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd. Wij maken zowel gebruik van de kleinschalige als de wat grotere B&B's. 

In een B&B heeft u altijd een zgn. En-suite kamer; een kamer met een eigen douche en toilet. Vaak zijn er koffie- en thee faciliteiten op de kamer en is er een TV aanwezig. Steeds meer B&B's bieden ook gratis WiFi. Bij een B&B zit altijd het ontbijt inbegrepen en vaak is dit een home-cooked Irish breakfast, vers bereid door uw gastvrouw/heer!

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij al jaren samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Dublin - ABC House
Kilkenny - Avila B&B
Killarney: Mystical Rose B&B
Donegal - Ardlenagh View B&B
Derry - Serendipity House

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij op maat inkopen kunt u uw eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden bij het selecteren van de accommodaties! 
*Een andere benaming voor een B&B is ook wel Guesthouse, Farmhouse of Lodge. 

Bed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & Breakfast
Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright