City trip Dublin - 3 dagen

*** naar wens aan te passen ***
Zin om er even tussenuit te gaan en een bruisende, dynamische stad te ontdekken? Dan is een city trip naar Dublin iets voor u! In een paar dagen verkent u alle aspecten van de hoofdstad van Ierland. Dompel u onder in de Ierse cultuur met een bezoek aan de Guinness Storehouse of Croke Park, thuishaven van de Gaelic Games, verken de geschiedenis met een bezoek aan Trinity College en geniet van de Ierse gastvrijheid in één van de vele pubs. In Dublin hoeft niemand zich te vervelen! 

3715

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Dublin, waar u de komende 3 nachten zult verblijven. U heeft de rest van de dag de tijd om Dublin te verkennen. Een ideale manier om dit te doen is met behulp van de Dublin Freedom Pass die u bij uw reis krijgt en waarmee u toegang heeft tot tal van bezienswaardigheden.

 

U overnacht in: Dublin

3715

Dag 2

Een volle dag om van al het moois te genieten dat Dublin te bieden heeft! Duik in de cultuur van Ierland met een bezoekje aan de Guinness Storehouse, bezoek het iconische Trinity College met the Book of Kells, wandel langs de rivier de Liffey en geniet van het uitgaansleven in Temple Bar.

 

U overnacht in: Dublin

3715

Dag 3

Vandaag heeft u de mogelijkheid om een dagtrip vanuit Dublin te maken. Bezoek de Wicklow Mountains en de kloosternederzetting Glendalough, kus de Blarney Stone in Cork of wandel over de Giant's Causeway in Noord-Ierland, er zijn tal van mogelijkheden! U kunt alvast het aanbod aan dagtours bekijken op de website van Viator
 

U overnacht in: Dublin

Dag 4

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright