Ultimate Ulster City - 6 dagen


Reisschema: 2x Belfast, 2x Derry, 1x Belfast

Hoogtepunten: Titanic Belfast, Crumlin Road Gaol, Bushmills Distillery, Free Derry Corner

3713

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Belfast. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Belfast. 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 2

Een hele dag om Belfast en omgeving te ontdekken. Bezoek Titanic Belfast, de grootste Titanic visitor experience ter wereld, ga mee op tour door de Victoriaanse gevangenis Crumlin Road Gaol of neem een Black-Taxi tour langs de protestantse en christelijke wijken, waar de muurschilderingen herinneren aan Belfast's donkere dagen.
 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3711

Dag 3

Vanuit Belfast gaat u naar de Noordkust en rijdt u de spectaculaire kustroute met bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde steenformatie “Giant’s Causeway” en de Bushmills Distillery, de oudste distilleerderij ter wereld. Vanuit hier rijdt u naar Derry. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Derry.
 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 4

Een hele dag om Derry te ontdekken. Met bezienswaardigheden zoals de Derry City Walls, het met awards bekroonde Tower Museum, de Free Derry Corner en het Bloody Sunday Memorial, biedt Derry een volledig overzicht van de veelbewogen Noord-Ierse geschiedenis.

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3713

Dag 5

Vandaag keert u vanuit Derry terug naar Belfast. In Belfast heeft u nog extra tijd om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Waan u aan boord van de Titanic met een bezoek aan het compleet gerenoveerde zusterschip SS Nomadic, bezoek de City Hall of het Ulster Museum. 

 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 6

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright