Ultimate Ulster History - 6 dagen


Reisschema: 2x Belfast, 2x Derry, 1x Omagh

Hoogtepunten: Titanic Belfast, Crumlin Road Gaol, Bushmills Distillery, Derry City Walls, Ulster American Folk Park

3713

Dag 1

Aankomst in Noord-Ierland. U verblijft 2 nachten in een accommodatie in de omgeving van Belfast. 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 2

Vandaag heeft u een volle dag de tijd om de geschiedenis van Belfast te verkennen. U kunt op Black Taxi tour langs de protestantse en christelijke wijken, waarbij u meer leert over het woelige verleden van de stad, of breng een bezoekje aan Titanic Belfast, de grootste Titanic visitor experience ter wereld. Ook Crumlin Road Gaol is een aanrader, waarbij u met een gids het verleden in duikt van deze Victoriaanse gevangenis.

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3711

Dag 3

Vandaag rijdt u van Belfast naar Derry. Onderweg komt u langs de Bushmills Distillery, welke de oudste distilleerderij ter wereld is. Via een spectaculaire kustroute komt u aan in Derry. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Derry.

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 4

U heeft vandaag de tijd om Derry's veelbewogen geschiedenis te leren kennen. Breng hiervoor een bezoekje aan de 17e eeuwse City Walls, de enige stadsmuren in Ierland die nog intact zijn, of duik in de meer recente geschiedenis met een bezoek aan het Bloody Sunday Memorial en het Museum of Free Derry. 

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

555773

Dag 5

De route van vandaag voert van Derry naar Omagh. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Ulster American Folk Park, dat u laat kennismaken met 3 eeuwen van emmigratie vanuit Ierland. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Omagh.

 

U overnacht in: Omagh (N-IRL)

Dag 6

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright