Ultimate Ulster Nature - 6 dagen


Reisschema: 2x Mourne Mountains, 2x Noordkust, 1x Lough Neagh

Hoogtepunten: Mourne Mountains, the Gobbins, Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge

143215

Dag 1

Aankomst in Noord-Ierland. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de Mourne Mountains regio.  

U overnacht in: Mourne Mountains (NI)

143215

Dag 2

Vandaag rijdt u een prachtige route door de Mourne Mountains, welke tot de hoogste van Noord-Ierland horen. Wandelfanaten kunnen hier hun hart ophalen op een van de vele wandelingen. Daarnaast komt u langs de Ring of Gullion, een gebied dat bekroond is met de award 'Area of Outstanding Natural Beauty'.

 

U overnacht in: Mourne Mountains (NI)

555792

Dag 3

U verlaat de Mourne Mountains en rijdt via Belfast naar de noordkust. Onderweg komt u langs the Gobbins, een dramatische klifwandeling die u onder begeleiding van een gids maakt en Glenariff Forest Park, waar de Ess-na-Larach waterval zeker een bezoekje waard is. U verblijft twee nachten in een accommodatie aan de noordkust. 

 

U overnacht in: Noordkust regio (N-IRL)

555792

Dag 4

Een hele dag om de noordkust te ontdekken! Waaghalzen zullen genieten van de Carrick-a-Rede Rope Bridge, een hangbrug die 30 meter boven de kolkende zee hangt. Ook de wereldberoemde Giant's Causeway, een rotsformatie van 38.000 5-hoekige zuilen, mag niet ontbreken.  

 

U overnacht in: Noordkust regio (N-IRL)

555791

Dag 5

Vandaag rijdt u van de noordkust terug naar het binnenland. De route voert naar Lough Neagh, het grootste meer van Ierland. In de directe omgeving van het meer kunt u heerlijk wandelen en genieten van al het natuurschoon. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Lough Neagh. 

 

U overnacht in: Lough Neagh

Dag 6

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright