Ancient East Middle - 6 dagen


Reisschema: 2x Dublin, 3x Kilkenny

Hoogtepunten: Trinity College, Guinness Storehouse, Wicklow Mountains, Kilkenny Castle, Rock of Cashel, Hook Head schiereiland

3715

Dag 1

Aankomst in Dublin. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Dublin. 

U overnacht in: Dublin

3715

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route door de Wicklow Mountains. Dit gebied, dat ook wel 'de tuin van Ierland' wordt genoemd, staat bekend om haar prachtige natuur, met lieflijke valleien, stoere bergen en meren. In het hart van dit gebied bevindt zich ook één van de meest belangrijke bezienswaardigheden van Ierland; Glendalough. In een vallei omgeven door dichte bossen, en op een locatie tussen twee donkere en mysterieuze meren, ligt deze oude vestiging van de Monniken.

U overnacht in: Dublin

3716

Dag 3

Vanuit Dublin rijdt u naar Kilkenny. Hier heeft u voldoende tijd om alle bezienswaardigheden van dit Middeleeuwse stadje te ontdekken zoals het beroemde en majestueuze Kilkenny Castle, de St Canice Kathedraal en de Smithwick's bierbrouwerij, ogpericht in 1710. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Kilkenny.  
 

U overnacht in: Kilkenny

3716

Dag 4

Vanuit Kilkenny verkent u de binnenlanden van Ierland, met mysterieuze bezienswaardigheden zoals Kells Priory, de Rock of Cashel en Athassel Priory. Vanuit hier rijdt u langs de Zuidkust door één van de beroemdste Gaeltacht (Gaelic sprekende) gebieden van Ierland.

 

U overnacht in: Kilkenny

3716

Dag 5

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Zuidoost kust van Ierland. In Waterford kunt de wereldberoemde Waterford Crystal Factory bezoeken. Andere bezienswaardigheden van vandaag zijn het Duncannon Fort, het schiereiland Hook Head met de oudste vuurtoren ter wereld en het Nationale 1798 Rebellion Centre bij Enniscorthy.
 

U overnacht in: Kilkenny

Dag 6

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright