Ancient East South - 6 dagen


Reisschema: 2x Cork, 2x Waterford, 1x Dublin

Hoogtepunten: Rock of Cashel, Blarney Castle, Waterford Crystal Factory, Kennedy Homestead, Glendalough, Wicklow Mountains

3719

Dag 1

Aankomst in Cork. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Cork.   

U overnacht in: Cork

3719

Dag 2

Vandaag verkent u de binnenlanden van Ierland met mysterieuze bezienswaardigheden zoals de Rock of Cashel en de Athassel Priory. Ook kunt u een bezoekje brengen aan Blarney Castle. Kus de Blarney Stone en u zult de gave van welbespraaktheid verkrijgen! 

 

U overnacht in: Cork

4011

Dag 3

U rijdt vandaag van Cork naar Waterford. In Waterford kunt u een bezoekje brengen aan de wereldberoemde Waterford Crystal Factory, of leer meer over Waterford met een bezoek aan één van de 'Waterford Treasures'; 3 musea die de geschiedenis van Ierland's oudste stad vertellen.

 

U overnacht in: Waterford

4011

Dag 4

Vandaag rijdt u een mooie route over het Hook schiereiland, waar de oudste vuurtoren ter wereld staat. U kunt tevens een bezoek brengen aan het stadje Wexford en de Kennedy Homestead, de geboorteplaats van de overgrootvader van John F. Kennedy, en nu een museum waar de geschiedenis van de Kennedy's verteld wordt. 
 

U overnacht in: Waterford

3715

Dag 5

Via een sprookjesachtige route door de Wicklow Mountains rijdt u vandaag naar Dublin. De Wicklow Mountains staat ook wel bekend als 'de tuin van Ierland' en is een spectaculaire omgeving met bergen, valleien en meren. In het hart ervan vindt u Glendalough, een oude religieuze nederzetting en één van Ierland's top bezienswaardigheden.
 

U overnacht in: Dublin

Dag 6

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright