ccccc

Reisschema: 3x Regio Dublin, 3x Regio Killarney, 3 x Regio Galway

Schema kan niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of Ireland => https://www.celtictours.nl/ierland-rondreizen/most-of-ireland

680521

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar uw accommodatie in de omgeving van Dublin. 

U overnacht in: Regio Dublin

680521

Dag 2

Een hele dag en avond in Dublin met voldoende tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kunt u niet alleen de ‘standaard’ hoogtepunten zoals het wereldberoemde Trinity College, de Guinness Brouwerij en de St. Patrick’s Kathedraal bezoeken, maar kunt u ook een wandelingetje maken door het Phoenix Park, een selectie van musea bezoeken, heerlijk dineren aan de zuidoevers van de Liffey Rivier, en de avond beëindigen met een pint in het uitgaansgebied Temple Bar.

U overnacht in: Regio Dublin

680521

Dag 3

Vandaag kunt u een spectaculaire route door de Wicklow Mountains rijden. In de adembenemende Wicklow Mountains ligt één van Ierland’s belangrijkste bezienswaardigheden; Glendalough; een oude religieuze vestiging omgeven door sprookjesachtige natuur.

U overnacht in: Regio Dublin

680522

Dag 4

Vandaag verkent u de binnenlanden van Ierland met mysterieuze bezienswaardigheden zoals de Rock of Cashel en de Athassel Priory. Vanuit hier rijdt u via de bruisende stad Cork naar de westkust van Ierland.

 

 

U overnacht in: Regio Killarney

680522

Dag 5

Vandaag rijdt u de wereldberoemde ‘Ring of Kerry’ over het schiereiland Iveragh. De vele bezienswaardigheden zoals het Kerry Bog Museum, het Staigue Fort, het Derrynane House en de  Skellig Eilanden zullen van deze rit een onvergetelijke ervaring  maken.

U overnacht in: Regio Killarney

680522

Dag 6

Een dag om al het moois van het Dingle schiereiland te ontdekken. U kunt de spectaculaire Slea Head route rijden, die u langs vele prehistorische en Keltische overblijfselen voert, of ga met een boottocht op zoek naar de dolfijn Funghi, die al jaren in de baai van Dingle 'woont'. In Dingle zelf kunt u op jacht naar souvenirs in een van de vele winkeltjes of flanneer langs de pittoreske haven.

U overnacht in: Regio Killarney

680523

Dag 7

Vanuit Killarney rijdt u naar Tarbert en steekt u per ferry de Shannon Rivier over. In County Clare bezoekt u de spectaculaire Cliffs of Moher en vervolgt u de route door het fascinerende landschap van leisteen, genaamd the Burren. 

U overnacht in: Regio Galway

680523

Dag 8

Een extra dag voor het prachtige gebied de Burren met haar bizarre leistenen landschap en prehistorische overblijfselen. Uiteraard kunt u deze dag ook volop genieten van de stad Galway die bekend staat om haar culinaire hoogstandjes. 

U overnacht in: Regio Galway

680523

Dag 9

Vandaag rijdt u een betoverende route door de Connemara. Dit gebied staat bekend om haar sprookjesachtige meren en mysterieuze landschappen. De route voert u langs het wereldberoemde Connemara National Park, de indrukwekkende Twelve Bens en het fotogenieke stadje Cong. Ook komt u langs Lough Corrib, het grootste meer van Ierland. 

U overnacht in: Regio Galway

Dag 10

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright