Romantic Getaway - 4 dagen

*** naar wens aan te passen ***
Op zoek naar een origineel cadeau voor uw partner? Dan is deze 3-daagse Romantic Getaway zeker een aanrader! Met bezoekjes aan enkele van de meest romantische en idyllissche landschappen van Ierland; the Burren en de Connemara, die mensen eeuwenlang hebben geïnspireerd, is deze reis de perfecte manier om weer dichter tot elkaar te komen en van elkaars gezelschap te genieten.  

116033

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar County Galway. U verblijft 3 nachten in een romantisch hotel in de regio. Meer informatie over het hotel kunt u lezen onder het kopje 'accommodaties' rechts op deze pagina. 


 

U overnacht in: Galway regio

116033

Dag 2

Vandaag maakt u een rondrit door de schilderachtige Connemara, met zijn vele mysterieuze meren en de indrukwekkende Twelve Bens bergen aanwezig op de achtergrond. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van een wandeling, of simpelweg om te genieten van de wijdse uitzichten.

 

U overnacht in: Galway regio

116033

Dag 3

Een hele dag om de regio de Burren te verkennen, een bijzonder karstlandschap waar u veel bijzondere flora en fauna tegenkomt. U kunt een bezoekje brengen aan de 5000 jaar oude Poulnabrone Dolmen of bezoek de mysterieuze Aillwee Caves. 


 

U overnacht in: Galway regio

Dag 4

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright