Whiskey & Culinair Ierland - Enjoy the Craic!

--- DIRECT TE COMBINEREN MET OVERTOCHTEN + NAAR WENS AAN TE PASSEN! --- Klik op reis en ga naar 'meer informatie en boeken'. Pas reis aan (indien gewenst) en check beschikbaarheid. Kies datum, accommodatie type en aantal kamers en u ziet direct de totale prijs! Voeg een overtocht toe en u heeft direct een totaalpakket; makkelijker én voordeliger kan het niet!

 

Irish Whiskey & Beer - 5 dagen

Irish Whiskey & Beer - 5 dagen

Rondreis waarbij Ierse whiskey en bier centraal staan!

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Bent u een liefhebber van een glas Ierse whiskey of een pint Guinness? Dan is dit dé ideale reis voor u! U bezoekt de meest bekende distilleerderijen en brouwerijen van Ierland en heeft tijd voor alle bezienswaardigheden onderweg. Speciaal voor deze reis hebben wij accommodaties geselecteerd die op loopafstand liggen van de gezellige pubs en restaurants.

Meer informatie en boeken

Good Food & Highlights Tour - 8 dagen

Good Food & Highlights Tour - 8 dagen

Geniet van gastronomisch Ierland tijdens deze rondreis

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Wist u dat u in Ierland heerlijk kunt eten?! Dit in combinatie met de Ierse gastvrijheid en prachtige natuur laat deze rondreis u volop genieten van alles wat Ierland te bieden heeft. Van de zuidkust met zijn prachtige natuur en heerlijk visrestaurants tot het westen met de Connemara en Galway, bekend om haar oesters. Uiteraard mag ook Dublin niet ontbreken! 

Meer informatie en boeken

Wild Atlantic Way - 13 dagen

Wild Atlantic Way - 13 dagen

Rondreis langs de Atlantische kust in west Ierland

*** Naar wens aan te passen -- Overtochten direct bij te boeken! *** 
Een fantastische rondreis waarbij u een indrukwekkende route langs de "Wilde Atlantische Kust" van Ierland rijdt! Deze route voert u langs de parels van de westkust van Ierland - van het uiterste noorden naar het meest zuidelijke puntje. Ideaal te combineren met de overtochten van Stena Line (Hoek v Holland - Harwich & Ierse Zee).

Meer informatie en boeken

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright