All of Ancient East - 12 dagen

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties (scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types):

  • Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt)
  • ​Hotel (incl. ontbijt)
  • Bed & Breakfast (incl. onbtijt)
  • Zelf zoeken & boeken (indien van toepassing)

Mix: Hotels, Inns en B&B's

De Mix-accommodaties is een unieke optie die alleen TravelIreland u biedt en is veruit het meest populair bij onze klanten! Waneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in Hotels, Inns en B&B's. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis een nog betere kennismaking met Ierland worden!

Naast de hieronder beschreven B&B's en Hotels zult u bij deze optie ook in een Inn verblijven. Inns zijn redelijk kleinschalige 2* á 3* accommodaties die zich kenmerken doordat er ook een Pub/restaurant aanwezig is. Dit zijn vaak hele charmante en karakteristieke pubs waar ook de 'locals' samenkomen voor een drankje en u zich dus helemaal in het Ierse leven kunt onderdompelen. De Inns zijn meestal in het centrum gelegen maar kunnen ook aan een doorgaand plattelands weggetje liggen (een zgn. Country Inn) waarbij ze nog steeds de functie van dorpsherberg vervullen. In de meeste pubs serveert men Pub-Food; eenvoudige maar prima maaltijden tegen relatief lage prijzen. De afgelopen jaren is de kwaliteit van dergelijke menu's enorm gestegen en zijn er steeds meer pubs en Inns met Award Winning keukens!
Enkele voorbeelden van Inns waarmee wij samenwerken:
Ballyvaughan: Wild Atlantic Lodge
Cork: Muskerry Arms
Derry: Iona Inn

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijvoorbeeld geen B&B aanwezig is, en in de volgende plaats geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Uiteraard doen wij ons uiterste best de mix van accommodaties zo levendig en eerlijk mogelijk te verdelen zodat u de drie types optimaal kunt ervaren. Ontbijt is altijd inbegrepen en de kamers zijn altijd en-suite (met eigen badkamer en toilet). Een hele leuke en afwisseldende optie en zeker een aanrader!

Mix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B's

Hotel

De hotels waar TravelIreland mee werkt zijn altijd van 3* en 4* niveau. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig country hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Qua uitrusting en comfort doen de kleinere hotels echter niet onder voor de grotere hotels. Zo kan het dus zijn dat u de ene nacht in een hotel van een grote hotelketen verblijft en de volgende nacht in een kleinschalig, 'family-run' country hotel. 

De hotels worden altijd geboekt obv En-suite kamers (kamers met eigen badkamer en toilet) en inclusief ontbijt. Daarnaast beschikken de meeste hotels over alle moderne voorzieningen zoals TV, Koffie-en thee faciliteiten, toiletartikelen, haardroger en (gratis) Wifi. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Dublin: Tara Towers Hotel
Cork: Ambassador Hotel
Galway: The Connacht Hotel
Kilkenny: Hotel Kilkenny

Ook voor de hotels geldt dat wij deze op maat inkopen en dat u eventuele wensen met betrekking tot uw accommodaties kunt doorgeven bij boeking! 

HotelHotelHotelHotelHotel

Bed & Breakfast

Een Bed & Breakfast* is dé ideale accommodatie om tijdens uw rondreis het échte Ierland te leren kennen! B&B's worden altijd gerund door de eigenaren zelf en zij doen dit met trots, liefde en toewijding. Door het persoonlijke contact krijgt u een unieke inkijk in het Ierse leven en bent u verzekerd van een brok aan locale kennis en Ierse gastvrijheid!

TravelIreland werkt samen met 3* en 4* B&B's, die zich onderscheiden door de typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort. In bijna alle gevallen zijn de B&B's persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd. Wij maken zowel gebruik van de kleinschalige als de wat grotere B&B's. 

In een B&B heeft u altijd een zgn. En-suite kamer; een kamer met een eigen douche en toilet. Vaak zijn er koffie- en thee faciliteiten op de kamer en is er een TV aanwezig. Steeds meer B&B's bieden ook gratis WiFi. Bij een B&B zit altijd het ontbijt inbegrepen en vaak is dit een home-cooked Irish breakfast, vers bereid door uw gastvrouw/heer!

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij al jaren samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Dublin - ABC House
Kilkenny - Avila B&B
Killarney: Mystical Rose B&B
Donegal - Ardlenagh View B&B
Derry - Serendipity House

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij op maat inkopen kunt u uw eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden bij het selecteren van de accommodaties! 
*Een andere benaming voor een B&B is ook wel Guesthouse, Farmhouse of Lodge. 

Bed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & Breakfast
Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright