Celtic Way South & West - 7 dagen


Reisschema: 2x Killarney, 2x Dingle, 2x Ballyvaughan

Hoogtepunten: Ring of Kerry, Dingle schiereiland, Cliffs of Moher, de Burren, Connemara

3718

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Killarney. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Killarney.  

U overnacht in: Killarney

3718

Dag 2

Vandaag rijdt u de wereldberoemde ‘Ring of Kerry’ over het schiereiland Iveragh. De vele bezienswaardigheden zoals het Kerry Bog Museum, het Staigue Fort, het Derrynane House en de Skellig Eilanden zullen van deze rit een onvergetelijke ervaring maken.

 

U overnacht in: Killarney

3717

Dag 3

Vandaag rijdt u langs Killarney met haar Nationale Park en vele mooie meren. U kunt een bezoekje brengen aan het bekende Muckross House, de Kathedraal van St. Mary’s of ga met de boot naar Innisfallen Island en bezoek de ruïnes van het 7e eeuwse klooster. In de middag verlaat u Killarney en rijdt u naar het Dingle schiereiland. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van het charmante vissersdorpje Dingle.

U overnacht in: Dingle

3717

Dag 4

Een dag om al het moois van het schiereiland van Dingle te ontdekken. U kunt de spectaculaire Slea Head route rijden, die u langs vele prehistorische en Keltische overblijfselen voert, of ga met een boottocht op zoek naar Funghi, een dolfijn die al jaren in de baai van Dingle 'woont'. In Dingle zelf kunt u op jacht naar souvenirs in een van de vele winkeltjes of flanneer langs de pittoreske haven.
 

U overnacht in: Dingle

3980

Dag 5

Vanuit Dingle steekt u per ferry de Shannon Rivier over en bezoekt u de spectaculaire Cliffs of Moher. Vanuit hier rijdt u een mooie route door het fascinerende landschap van leisteen, genaamd de Burren. Aan het einde van de route arriveert in Ballyvaughan. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Ballyvaughan. 
 

U overnacht in: Ballyvaughan

3980

Dag 6

Vandaag rijdt u een betoverende route door de Connemara. Dit gebied staat bekend om haar sprookjesachtige meren en mysterieuze landschappen. De route voert u langs het wereldberoemde Connemara National Park, de indrukwekkende Twelve Bens en het fotogenieke stadje Cong.

 

U overnacht in: Ballyvaughan

Dag 7

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright