Discover Scotland - 8 dagen

*** Naar wens aan te passen --- Overtochten direct bij te boeken! *** 
De ideale reis om Schotland te leren kennen! U maakt kennis met de rijke historie van het land, de schitterende kastelen en de ongerepte natuur waar u geheel tot rust kunt komen. Geniet van de schitterende uitzichten over Loch Lomond, Loch Ness en Isle of Skye. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vele kastelen die Schotland rijk is te bezoeken.

 

3949

Dag 1


Aankomst in Schotland. Transfer naar Glasgow. De rest van de dag en avond kunt u gebruiken om deze bruisende stad te ontdekken. U verblijft een nacht in een B&B in Glasgow.
 

U overnacht in: Glasgow

3950

Dag 2


U rijdt via de Trossachs, het schitterende natuurgebied in de zuidelijke Highlands, naar Fort William. Deze landelijke route voert u langs de Loch Lomond, Glen Coe en de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. U verblijft drie nachten in een B&B in Fort William.
 

U overnacht in: Fort William

3950

Dag 3


Vandaag rijdt u de ‘Road to the Isles’ en gaat u via de ferry naar het Isle of Sky. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Op de terugweg kunt u het Eilean Donan Castle bezoeken.
 

U overnacht in: Fort William

3950

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. Via de pittoreske andere zijde van Loch Ness rijdt u weer terug naar Fort William.

 

U overnacht in: Fort William

4155

Dag 5

Vanuit Fort William rijdt u naar Aviemore dat midden in de Cairngorms ligt. Deze bergrug biedt de gelegenheid voor een wandeling door prachtige natuur of een tochtje met de skilift naar de bergtoppen. Vanuit Aviemore rijdt u naar Pitlochry, waar u twee nachten in een B&B zult verblijven

 

U overnacht in: Pitlochry

4155

Dag 6

Vandaag kunt Balmoral Castle bezoeken, het kasteel waar de Queen Mom opgroeide en het mooiste kasteel van Schotland, een tocht door de prachtige omgeving van Pitlochry maken of de steden Perth en Dundee bezoeken.

 

U overnacht in: Pitlochry

103353

Dag 7

Vanuit Pitlochry rijdt u naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en een van de mooiste steden van Europa. Het imposante Edinburgh Castle, de groene Princes Street Garden stadstuinen en de Royal Mile wachten op uw bezoek.

 

U overnacht in: Regio Edinburgh

Dag 8

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright