cccc

Reisschema: 3x Regio Glasgow, 3x Regio Inverness, 3 x Regio Edinburgh - Dunfermline - Sterling

Schema kan niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of Scotland => https://www.celtictours.nl/schotland-rondreizen/most-of-scotland

680510

Dag 1

U arriveert in Schotland en reist naar Glasgow.

U overnacht in: Regio Glasgow

680510

Dag 2

Vandaag kunt u een rondrit maken door de Trossachs, het schitterende natuurgebied in de zuidelijke Highlands. Deze landelijke route voert u langs de Loch Lomond, de gletsjervallei Glen Coe en de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. 

U overnacht in: Regio Glasgow

680510

Dag 3

Vandaag heeft u de mogelijkheid om via de ‘Road to the Isles’ de Isle of Sky te bezoeken. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Op de terugweg kunt u het Eilean Donan Castle bezoeken, één van Schotland's mooiste kastelen.

U overnacht in: Regio Glasgow

680511

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. Onderweg komt u langs Urquhart Castle, van waaruit u prachtige uitzichten heeft over Loch Ness. U verblijft drie nachten in de omgeving van Inverness. 

U overnacht in: Regio Inverness

680511

Dag 5

Een prachtige rondrit door het graafschap Ross en Cromarty biedt u de mogelijkheid om de betoverende bergen en de glooiende, met heide begroeide heuvels te ontdekken. U komt door verschillende plaatsjes: Tain, Lairg en Ullapool, die elk hun eigen charme hebben. 

U overnacht in: Regio Inverness

680511

Dag 6

De omgeving van Inverness heeft een aantal historische belangrijke en indrukwekkende bezienswaardigheden. De Clava Cairns tonen het leven van het prehistorische Schotland. De Culloden Battlefield is de plaats waar de laatste veldslag op de Britse eilanden werd gevochten en Fort George werd gebouwd om de Highlands onder controle te houden en is één van de beste 18e eeuwse forten in Groot-Brittannië.

U overnacht in: Regio Inverness

680596

Dag 7

Vanuit Inverness kunt u via de indrukwekkende Cairngorms naar Pitlochry rijden. Hier kunt u een bezoek brengen aan Glamis Castle bezoeken, een prachtig kasteel en vroegere residentie van de Queen mum. Daarnaast kunt u een uitstapje maken naar Perth en Dundee, waar u zich kunt verdiepen in de geschiendenis van deze steden.

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

680596

Dag 8

Vandaag bezoekt u Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en één van de mooiste steden van Europa. Het koninklijke yacht Royal Yacht Britannia, het imposante Edinburgh Castle en de Royal Mile wachten op uw bezoek. 

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

680596

Dag 9

U heeft nog een volle dag voor Edinburgh en haar omgeving. U kunt niet alleen de standaard attracties bezoeken zoals het kasteel, maar ook één van de vele musea, wandelen in één van de parken of Arthur’s Seat beklimmen voor een schitterend uizicht over de stad. Ook de plaatsen Stirling en Dunfermline zijn zeker een bezoekje waard.

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

Dag 10

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright