Scotland in Short! - 4 dagen

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties (scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types):

  • Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt)
  • ​Hotel (incl. ontbijt)
  • Bed & Breakfast (incl. onbtijt)
  • Zelf zoeken & boeken (indien van toepassing)

Mix: Hotels, Inns en B&B's

Indien u tijdens uw rondreis kiest voor de unieke optie welke Celtic Tours u biedt, de zgn. Mix-accommodaties overnacht u afwisselend tijdens uw rondreis in B&B's, hotels en Inns.

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijv. geen hotel aanwezig is, en in de volgende plaats bijvoorbeeld geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Indien er meerdere nachten worden doorgebracht in één plaats, verblijft u deze nachten normaliter in dezelfde accommodatie.
Ontbijt is bij de mix-optie inbegrepen, óók in de hotels.

Uiteraard zullen wij trachten de mix zo levendig en eerlijk mogelijk vast te stellen.

Een hele leuke en afwisseldende optie!


 

Mix van accommodatiesMix van accommodatiesMix van accommodatiesMix van accommodatiesMix van accommodaties

Hotel

De hotels waar Celtic Tours gebruik van maakt, zijn van goede middenklasse; *** en **** niveau. De grootte van de hotels kan zeer varieren (in dorpen zijn nu eenmaal niet altijd grote hotels), maar qua uitrusting en comfort doen deze niet onder voor de grotere hotels.
Verzorging is op basis van logies.
 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Glasgow: Mark's hotel

Fort William: Clan MacDuff

Pitlochry: Birchwood

Edinburgh: No. 32 hotel

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen; mochten deze niet beschikbaar meer zijn, of overnacht u in een andere plaats kunt u er uiteraard van verzekerd zijn dat de kwaliteit minimaal gelijk is!


 

HotelsHotelsHotelsHotelsHotels

Bed & Breakfast

Een Bed & Breakfast (B&B) is een ideale accommodatie om tijdens uw (rond)reis in Schotland te verblijven.

De B&B's waar Celtic Tours mee samenwerkt onderscheiden zich door die typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort, en zijn in bijna alle gevallen persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd.

Ze zijn meestal redelijk kleinschalig (tussen de 4 en 8 kamers), maar compleet ingericht. U wordt normaliter hartelijk ontvangen door de dame of heer des huizes, die u uiteraard wel, indien door u gewenst, u uw ruimte en privacy gunt. Mocht u echter vragen hebben over de accommodatie of bijv. over de omgeving zijn ze meestal nooit ver weg.

De kamers zijn compleet ingericht, met eigen douche en toilet op de kamer. Vaak zijn er eigen koffie- en thee faciliteiten op de kamer, en kan er een TV aanwezig zijn.

In Schland zijn er ook sommige B&B's die zich hotel noemen; meestal komt dat doordat ze een licentie hebben om een drankje te schenken aan hun gasten indien gewenst. Deze hotels zijn ook kleinschalig en hebben dezelfde kwaliteit als B&B's. Celtic Tours schaart deze accommodaties ook onder de noemer B&B.
Ontbijt is uiteraard inbegrepen.

 

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Glasgow - Manor Park B&B
Fort William - Torlundy guesthouse           
Inverness - Sunnyholm B&B   
Pitlochry - Buttonboss Lodge
Edinburgh - McCraes B&B

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen; mochten deze niet beschikbaar meer zijn, of overnacht u in een andere plaats kunt u er uiteraard van verzekerd zijn dat de kwaliteit minimaal gelijk is!

 

Bed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & BreakfastsBed & Breakfasts
Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright