Old World & Charm Tour - 5 dagen

Ierland is een land met een rijke historie, van de Kelten tot de Middeleeuwen en van de grote hongersnood tot de opstand aan het begin van de 20e eeuw. Allemaal gebeurtenissen die Ierland hebben gevormd tot het land dat het nu is. Tijdens deze reis duikt u in dit verleden, met een verblijf in twee kasteelhotels, waarbij u zich in vervlogen tijden waant, en overdag tal van bezienswaardigheden die elk weer een eigen plekje innemen in Ierland's geschiedenis. 

563254

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Dublin. U verblijft twee nachten in een kasteelhotel in County Dublin.

U overnacht in: Dublin regio

563254

Dag 2

Vandaag heeft u een volle dag om van al het moois te genieten dat u in de omgeving van Dublin vindt. Bezoek Dublin zelf en dompel u onder in de rijke cultuur en geschiedenis van deze stad, breng een bezoekje aan de 'Garden of Ireland', de groene Wicklow Mountains, of bezoek het wereldberoemde Brú na Bóinne, een vallei vol met Neolitische overblijfselen.

U overnacht in: Dublin regio

116033

Dag 3

Vandaag rijdt u dwars door Ierland naar het westen, richting Galway. U verblijft twee nachten in een kasteelhotel in de Galway regio. 

U overnacht in: Galway regio

116033

Dag 4

U heeft vandaag een volle dag om van al het natuurschoon te genieten dat u in de regio van Galway vindt, zoals het wereldberoemde karstlandschap the Burren of de schilderachtige Connemara. U vindt hier tevens een schat aan Keltische overblijfselen, zoals de 5000 jaar oude Poulnabrone Dolmen.

U overnacht in: Galway regio

Dag 5

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright